>Alla måste ha ett par trasiga jeans

>

Om man har vart inne på någon modeblogg den senaste tiden så har man nog inte missat att det som kommer starkt (och då menar jag starkt) är trasiga jeans.

Jag är kluven, jag gillade det inte alls sist det var inne (slitet är ju ok, men trasigt kändes mest som trash-blondiner med litet rosa linne och militärkeps och ville operera brösten bara för att de ville ha STORA, ni förstår kanske? Fördommar till tusen har jag uppenbarligen. Haha!) men nu är jag lite sugen ändå… Kanske för att det känns lite med "mode-tjej" den här gången.

Dessa finns iallafall hos Gina Tricot och kostar 399:-. Dyrare än så vill jag inte köpa ett par trasiga jeans för.

De ÄR ju snygga faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *