>Klädångest för ingenting (gårdagens stora)

>

Igår så var ju tanken att vi skulle åka och kika på uteplatsmöbler (men sen kom vi fram till att vi inte hann eftersom vi ju måste äta och sen hade jag fotbollsträning 18.30) och jag bestämde mig för att man ju inte kan göra det i mjukisbyxor så jag svirade om. Ett par gånger… Gud så svårt det ska vara ibland!

  • Jeansshorts som är avklippta puss&kram jeans
  • Strumpbyxor h&m
  • Vitt linne American apparel
  • Blus (på första bilden) från Chicy
  • T-shirt med pussmun (på andra bilden) från La Redoute
  • Blommig klänning (på tredje bilden) från Rules by Mary

Allt satt tok dåligt och jag kände mig bara obekväm och svälld. Tusan vad skönt det är med mjukisbyxor ändå! Och vi kom ju ändå aldrig iväg så jag satt här i min klänning sen innan jag svirade om till fotbollskläderna.

Så kan det gå! Men lika glad för det är jag. Idag iallafall! Haha!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *