>Inför Tuvas födelsedag

>

28 april smäller det, då fyller våran lilla stjärna 1 år! Kan ni förstå? Det kan inte jag. 1 år, herregud så stor!

Jag vet ju att det är några som läser bloggen som tänkt att gratta Tuva så jag tänkte att jag skulle ge lite tips till presenter. För visst kan väl det vara bra?

  • Kläder i strl 86/92. Det hon behöver är leggings, strumpor (strl 22), tjocktröjor som huvtröjor och det hon har mängder av är t-shirts. Men allt kommer ju att användas eftersom jag räknar med att hon inte kommer växa ur 86/92 lika snabbt som de tidigare… Dessutom så är hon ju tokig i kläder. Faktiskt!
  • Docka, Tuva hittade ju en docka på sjukhuset och den var jätte intressant! Det var en sån med mjuk kropp och plast armar och huvud.
  • Duplo-lego, när vi var och hälsade på i förskolan så hittade hon till legot och det var ju riktigt skoj!
  • Plast djur, hon gillar ju grisar, kor, hästar, hundar, katter osv.
  • Böcker, hon älskar böcker! Kanske någon Teletubbiebok om det finns? Eller någon sån där man kan lyfta på något och känna. Ni vet.
  • Saker att trycka på, eller att plocka med.
  • En liten gitarr kanske? Hon gillar ju sin pappas…

Det här var bara lite tips om det var någon som undrade. Ni kanske har hittat nå något som jag inte tänkt på… Tuva har ju alltid fått så fina presenter från alla så jag tvivlar inte på någons förmåga att köpa presenter.  Men det är ju så många som frågar vad de ska köpa.

Så hörrni, boka in tisdagen den 28 april för då blir det kalas! Ok? Jag tänkte inte bestämma någon tid utan folk får komma när de vill efter att Tuva sovit fram tills att hon ska sova igen (dvs 14.30-19.00 ungefär). Men ni får ju gärna höra av er om ni tänkt komma någon dag innan så jag vet hur mycket det ska BAKAS.

Ps. Jag menar ju kanske inte att alla som läser bloggen är bjudna (för det blir kanske lite mycket), utan kanske mer Tuvas nära och kära. Men visst, vill någon komma och tar med sig present så…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *