Klackarna i taket

Blev en annorlunda helg för min del. I fredags blev det fredagsmys och i lördags så var det ridskola och kalas, sen efter det kom några vänner med kids över på middag och så gjorde min lillebror oss sällskap.

Sen skulle brorsan in till stan och med någon öl och ett glas vin innanför västen så tänkte jag att det vill jag med! Så jag hakade på och så blev det rejält partaj. Först öltält och oktoberfest på Vaksala torg, och sen avslutades det på Flurran.

Men alltså, shites pommes frites vad jag lagt av mig med det där festandet! Det var en rejält snurrig Sara framåt småtimmarna. Jag är ju en kvällstrött person, så en trött småbarnsmorsa alldeles för långt efter läggdags och med för många oktoberfestsöl i kroppen blir ju lite väl snurrigt. Haha! Men, men, det bjuder jag på och utöver att jag var trött igår (kan inte sova längre med alkohol i kroppen så vaknade vid 06.15 fast jag nog somnade först efter 03-snåret…) så mådde jag faktiskt inte så kasst konstigt nog. Som tur var så hade vi också med oss storasyrran som hade koll på sina förvirrade småsyskon.

Jaja som sagt, jag bjuder på den helt enkelt. Tror det var andra gången på typ 2 år som jag var på Flurran så det är kanske inte konstigt att man blir lite övertaggad och går all-in.

img_2037

Till nästa gång: Minns att det är alkohol i ölen också. ;-)

Så en till annorlunda sak i den här familjen var att mamman spenderade större delen av dagen i soffan till barnens (speciellt Isaks) stora glädje. Mycket mys blev det och jag insåg att jag kanske ska dra ner på tempot lite på helgerna, kändes som att hela familjen blev lite mer harmonisk utan en speedad mamma som vill hitta på en massa saker och har en massa saker som MÅSTE göras.

Men ja, kul att få lite variation på vad som händer på helgerna och att det inte alltid blir fokus på träning, rullskidor, barnaktiviteter och städning. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *