Hall och förvaringslösningar

Vi går ju i utbyggnadstankar hemma. (SOM JAG HOPPAS PÅ ATT VI KOMMER IGÅNG SNART!) och ett problem som vi inte riktigt får till är vår lilla hall. Jag skull önska att vi kunde få till en rymligare och snyggare entré och till en början tänkte vi flytta entrén till utbyggnaden och ha kvar den befintliga som en groventré, men tyvärr så verkar inte riktigt det gå att lösa. Det blir konstigt på många sätt och vis så vi får nog ge upp den tanken… Och då skulle vi ju istället behöva piffa till den befintliga hallen. Först och främst skulle skulle det behöva komma in en bättre garderobslösning (något sånt vore ju en dröm).

De vi har nu är under all kritik och vi utnyttjar ytan otroligt dåligt. Men jag önskar att vi skulle kunna fixa det på något smidigt vis så att det inte blir värsta projektet! Det räcker ju rätt bra med det stora projektet med utbyggnad liksom…

_MG_7259 _MG_7255

Två gamla bilder på vår hall, men det ser i princip ut så fortfarande. Hallmöbeln är utbytt mot en annan bara, och mattan är borta (men nu undrar jag kanske om det vore en bra ide att lägga in en kanske?). Precis innanför dörren är det två garderober till vänster och en hatthängare, skoställ och ytterligare en garderob (städskrubb) till höger. Det är lite bredare där.

Jag funderar på om man kanske skulle flytta in garderoberna och se om man inte skulle kunna göra någon bättre förvaring i form av någon bänk eller så.

Jaja… Jag känner på mig att det kommer att vara så här ett tag till. Men drömma kan man ju. ;-)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *