Inte så smart kanske

Tuva var dödstrött vid 19 och ville gå och lägga sig NU. Misstänker dock att tröttheten berodde på att hon grinat/fått spel över att hon inte fick limma med glitterlimmet hon hittade… När vi läst två böcker och hon druckit lite välling så kommer hon dock på att hon visst inte alls var trött och hon inte ville sova.

Så sen har hon legat där inne och skrikit: ”Jag kan inte sova! Jag kaaaan iiiiiiinteeeee sooooooooovaaaaaaaa!!!” osv.

Kanske inte det smartaste man kan göra om man ska sova men inte kan skulle jag tippa på. Men vad vet jag? Jag är ju bara mamma och 25 år äldre än lilla bestämda damen. ;-)

Annars var kanske gulligaste kommentaren när vi stod och lagade mat idag och Tuva säger till mig ”Mamma, vet du vad? Pappa tycker om mig.”.

SÖT. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *