En liten update och lite bilder från gårdagen

Jahapp, så var det tisdaglunch… Och jag har inget vettigt att säga!

Men jag kan iallafall ge en update på inlägget från igår, jag ringde mvc men de hade så klart stängt idag. Så jag får ringa imorn. Förmodligen är det ju inget, skulle vara något så räknar jag ju med att man skulle ha ONT och inte bara lite obehag/ont. Men det kan ju vara skönt att lugna hjärnan. ;-)

Sen kan jag också bjuda på lite bilder från igår, Tuva plockar blommor på väg hem från dagis. ♥
 

 

 

 


– Posted using BlogPress from my iPhone

 

One thought on “En liten update och lite bilder från gårdagen

  1. ha ha ha, jag skulle verkligen matcha din blogg perfekt. Du kanske vill ha mig som header? ;)

    GRATTIS till bebis nr 2!!!!!!!!!
    Hoppas att magvärken är över nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *