Inte på humör riktigt

Nej, jag är verkligen inte på humör. Hade jag inte vart gravid så hade jag starkt misstänkt att det är den där ”roliga veckan” (hoho) på gång, för då känner jag alltid att allt i mitt liv är kasst och det finns INGET kul att göra dagen innan.

Nu är jag ju som sagt gravid, men jag gissar att det är några liknande hormoner eller så som spritter runt i min kropp. För egentligen är jag ju väldans nöjd med mitt liv, och med det här vädret kan man ju inte klaga! Finns det nå bättre???

Men ändå är jag lite sur och små bitter. Jag är rastlös fast helt ovillig till att göra något. Jag vill skapa något och vara kreativ men jag kan inte komma på vad. Jag vill göra något riktigt skoj, men jag kan inte komma på vad som egentligen är roligt?

Och när man känner så här så är det himla härligt att få medhåll istället för att någon säger ”Ryck upp dig!”.

Så tack Emma för sympatin idag. :-)

Emma och jag valborg 2010. Då var vi inte ledsna utan väldigt glada. Men det är kul att fota ledsenkort! ;-)

Nu blir det rabarberpaj!

 

3 thoughts on “Inte på humör riktigt

  1. Ledsen kort är bra när man är glad och sen tvärtom när man är ledsen ;) Vi får komma på nåt bra som vi kan göra o se fram emot! Kanske leta mammakläder åt dig o annat skoj i stockholm nästa månad, om jag får tid o har tillräckligt med pengar ;) o i så fall kan man ju också ta en lunch på nåt mysig ställe där, eller så kan vi försöka gå ut o äta nånstans här i uppsala snart? de vore ju mysigt tycker jag =) (fast efter lön då;) ) kram på dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *