Insnöade = mysdag

Igår hade vi en riktigt mysig dag hemma. Tuva hade hostat en hel del under natten och snön VRÄKTE ner så jag tog det snabba beslutet att hon nog behövde vara hemma från dagis och Tuva var inte sen på den när jag mutade med att vi skulle mysa och baka kladdkaka.

Och mysdag blev det! Trots att jag var trött efter den nog jobbigaste natten i Isaks liv så hade vi en riktigt bra dag. Det gjorde ju inte så mycket att vi var inne och myste hela dagen när det var snöstorm utanför liksom. Tuva tog ett långt bad och lekte med sina ”badponys” mitt på dagen när Isak skulle sova så sömnen för Isak blev rätt hyfsat trots att storasyster var hemma. Isak är ju så ljudkänslig och Tuva har en rätt bra stämma. ;-)

Efter bad så bakade vi kladdkaka, och sen byggde vi Tuvas 100-bitars prinsesspussel. Det var faktiskt inte det lättaste! Men det var kul. Ska nog köpa något mer sånt avancerat som faktiskt är kul att bygga tillsammans.

Roligast var ändå att vi hade en sån himla mysig dag! Tuva var helt otroligt mysig och rolig. Det var så där mysigt som man sett framför sig att det ska vara på mysdagar. Isak var på bra humör han med och inte så fisig. ;-)

Dagen idag har däremot vart gårdagens motsats. Jag vaknade med nackspärr och jävlar i mig vad det gör ont bitvis. Sen har jag fått slita mitt hår för att komma till dagis, klä av sig på dagis, åka och handla med skrikbebis, hämta på dagis, komma in hemma, äta mellanmål, klä om till gympa, komma iväg till gympa, klä på efter gympa, hämta pizza och få in barn i bilen igen, komma in och få i barn pizza och den andra mat samtidigt som man själv avlider av hunger. På det har jag haft stans sämsta humör själv. Eller så kanske det är just det som gör att allt annat blir en kamp också slog det mig nu.

Men vet ni???

Imorn är en NY dag! Jajamensan, det är sant!

Hoppas ni haft en fin torsdag!

Men det bästa med dagen var ändå att Simon ringde och sa att han köpt semlor till kvällen, för det hade jag också gjort! Så nu har jag två semlor i kylen som måste ätas upp imorn… Yey!

2 thoughts on “Insnöade = mysdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *