Inkommet och kommande in

Igår sprang jag förbi KappAhl en snabbis för att införskaffa lite nya kläder i strl 80 till pojken. Det ekar ju rätt tomt på rymliga kläder i hans lilla låda. 80 är ju lite stort, eller mest långt i ärmarna. Runt magen sitter det bra, hans egentliga storlek är väl 74 men jag tänker inte köpa kläder som sitter precis på honom så som han växer. Han kan ju ha en del kläder i 68 också fortfarande, men det är ett himla krångel att få på dem.

Jaja, detta har fått flytta in i lådan:

Hade tänkt att fota det, men den randiga ligger redan i tvätt. Den invigdes igår och kräktes ner efter ungefär 10 min. ;-) 2 vita bodys blev det också, det är ju 3 för 2 på dem och byxorna.

Nu när jag var in i webbshoppen så hittade jag lite annat fint som gärna skulle få flytta in det med, hade så bråttom igår så jag var baka fokuserad på bodys och byxor och hann inte spana. Men detta ska jag kolla efter nästa gång jag har vägarna förbi Kappahl.

Pojken behöver ju påfyllnad i garderoben med ALLT. Och kanske extra viktigt med pyjamasar, de han har sitter som ålskinn. Men man kan ju faktiskt sova i body också. :-)

7 thoughts on “Inkommet och kommande in

  1. Hihi…skulle bara in här en snabbis och skriva att du får hojta om du tar illa upp för att jag länkade till dig på ordet megabebis…men så läste jag det här å då vette tusan om jag skulle ta bort länken om du så sa till;) (klart jag skulle men…)
    Isak har ju samma stl som Neo i somras! haha….jag som precis chockats över hur stor Eliah är….han är ju bara en sketen plutt.
    Kommer ni hit veckan som kommer?:) Tänkte även ta mig in till stan någon förmiddag nästa vecka…eller om vi på något mirakulöst vis skulle lyckas ha bara bebisar en helgdag och kunde göra stan lite tillsammans:)

    Kram kram

  2. Aston har ju onepiecen med stjärnor, den är SÅ fin. Tror jag måste köpa den i stl 68 också bara för det, haha. Skitfina grejer, alltihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *