>Ibland är jag en rätt bra flickvän också

>

Men jag är sämst på att hålla överraskningar. Kunde inte hålla mig längre utan berättade för Simon att jag fixat barnvakt tills imorgon så att vi kan gå ut och äta. Wiho! Innan vi fick Tuvisen så var vi ut och åt då och då, och det var något vi verkligen gillade att göra tillsammans. Bio är vi inga större fans utav, men att hur mysigt är det inte att gå ut på restaurang tillsammans? Men eftersom vi har en begränsad tillgång till barnvakter (mina föräldrar har ju egna små, och Simons föräldrar bor 2 timmars bilfärd bort) så kan man ju räkna antalet restaurangbesök tillsammans sedan Tuva kom på mindre än en hand.

Men imorgon så!

Då rycker Tuvas gudmor Carro (och hennes Micke) in och passar busungen på kvällen. Tack, tack, tack! Och det bästa av allt är att svaret blev "Vad kul!" när jag frågade. Man är ju lite rädd för att "pracka på" Tuvisen på folk så man blir ju så glad när man får såna svar.

Nej, nu börjar Lyxfällan igen. Vi hörs imorn!

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *