>Blogawards-outfit-planering

>

Detta är vad som jag funderar på just nu:

Samma klänning som jag hade på Blogawards 2008, men va fasen, jag tror inte någon kommer att tänka "men, guuuuuuuuuud, den där hade hon ju FÖRRA året OCKSÅ!". Den kommer från Gina Tricot förresten, och gör sig absolut inte till rätta på bilden.

Skorna är ju däremot nya, de köptes ju från have2have (fick ju 50% rabatt på en vara till Blogawards), och strumpbyxorna är också nya, från h&m.

Sen ska jag ju ha en kofta också, lutar mot den första i mullvad (?) och silverpaljetter. Den är gammal som gatan och kommer från h&m. Den andra är ju i lite guld/brons och kommer kanske inte att passa så bra… Det kommer från Vila och var en present från . Och så kanske jag borde stryka den som jag tänkt att ha också, grymt skrynkliga efter att ha legat i "cardigans-lådan".

Jag vill ha ett skärp till klänningen för att det ska kännas lite roligare, men jag vet inte vilket… Lutar nog mot det svarta resårskärpet med nitar från h&m. Det andra nit skärpet kommer från h&m-young och det tredje, svart-vita kommer från en butik i Paris. Örhängena som jag köpte i veckan på h&m ska också på så klart. I love them.

Så, nu ska jag bara fundera ut om jag kanske ska ha på mig något annat på dagen. Känns ju kanske överdrivet att ha på sig detta redan kl 13… Och så ska jag ju fundera ut armband också, men Tuva ligger och sover så jag kommer inte åt dem nu.

Nej, nu ska jag fixa lite lunch. Fil blir det idag. Lyxigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *