H&M News

Åh, så mycket fint det finns inne i webbshoppen nu hos h&m. Tuva skulle verkligen behöva en liten påfyllning nu inför vintern och samtliga grejer nedan skulle mer än gärna få flytta in… Tuva skulle nog gilla det mesta också tror jag.

5 thoughts on “H&M News

 1. Oj, oj.. Vad puttinuttit.. Inte riktigt vår stil. ;-) Möjligtvis skulle den blommiga klänningen kunna få flytta in, men resten får gärna hänga kvar i butik. Har inte shoppat på H&M på evigheter, knappt till mig själv och Minna har nog inte ett endaste plagg i garderoben som kommer från H&M. Gillar PoP och Lindex bäst! Men smaken är ju som baken! Kram

  • Haha, önskar jag kunde få på Tuva lite tuffare kläder också… Men just nu ska det vara galet puttinuttigt/prinsessigt om hon får bestämma. :-) Jag har ju lite svårt för PoP, men Lindex är ju bra. :-) Kram!

   • Minna kommer väl också in i en sådann period.. Eller det beror ju lite på vilka hon hänger med också. Får väl hålla henne borta från klädbutiken så hon inte ser allt skit som finns.. ;-) Varför svårt för PoP? Kram

    • Haha, ja, det var ju på dagis som Tuva fastnade på Hello Kitty och sen var det kört. Hennes nya bästis på dagis har tydligen ofta prinsessklänningar på sig dit så Tuva vill ju också ha det då… Väldigt viktigt att vara ”fin” just nu… Gah, kan bli tokig på mornarna.

     PoP har jag väl mest svårt för pga av min snålhet. Hehe. ;-) (Ja, jag vet att de är prisvärda ändå… ;-) )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *