Hatlistan

Jag hittade den här listan på ett par bloggar och tänkte att jag kunde göra den med. Lite rolig och annorlunda. Haha!

Min äckligaste mat

Jag äter faktiskt det mesta. Koriander avskyr jag dock. HUR kan man äta det? Och mögelostar. Äta mögel? BLÄ!

Hatväder

Någon plusgrad, regn och blåst som gör att regnet liksom regnar från alla håll och kanter. Men ja, det är väl inte så många älsklingsväder direkt.

Då tappar jag humöret helt

När jag inte sovit ordentligt och har blodsockerfall. I bästa fall blir jag apatisk och svimmar, i värsta fall så… Ja, då är det inte kul.

Sämsta musiken

Sån hårdrock när de bara skriker. Fattar inte grejen?

Värsta tiden på dygnet

06.10 en vardag då min klocka ringer. Vill ALLTID sova mer då.

Mitt sämsta humör

När jag är rastlös och orkeslös. Ibland får jag någon konstig energi i kroppen som gör att det bara kliar och jag blir jätte rastlös, men samtidigt är jag trött och kan inte riktigt ta mig för och liksom få ihop den där energin som ligger under huden och irriterar. Nu vet jag att det lika bra att ge mig ut på åtminståne en liten promenad då, men allra helst någon träning som helst ska ske i frisk luft. Sen är jag lugn! Eller pms… Den där dagen på månaden när bara precis allt är SÅ värdelöst och man undrar varför man ens bryr sig om att fortsätta finnas till? Varför ger bara inte alla människor upp i den här totalt meningslösa världen? Och sen dagen efter ba’ ”Ahhhhhh…” det var dääääärfööööör. Och så känner man att det är helt ok att leva lite till och det inte riktigt är dags ännu att gå och gräva ner sig under en sten i skogen.

Sämsta grejen jag äger

De där två bugetbrudklänningarna som jag inte ville använda, och som aldrig kommer att komma till användning nu. Men som jag ändå inte kan slänga eftersom de är nya. Någon som vill ha en vit klänning? Annars är jag rätt bra på att slänga saker, så dåliga saker åker ut fort.

Värsta personlighetsdragen

Manipulativa människor och personer som inte står för vad de gjort eller vad de tycker. Gör vad du vill, men stå för’t!

img_7626

Ibland är det jobbig energi under huden i de här benen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *