Good morning sunshines!

Jag mår mycket bättre från min halsfluss/scharlakansfeber (halsprovet hos doktorn visade på halsfluss men jag har fått alla symtom på scharlakansfeber nu också. Nu vet jag hur en smultrontunga ser ut och känns. Skit snyggt! ;-) Hemma hos mamma hade de halsfluss och hemma hos min storasyster hade de scharlakansfeber så det var ju smidigt att jag kunde kombinera dem…) och är så glad för min kärlek som ställt upp så mycket för mig i helgen och igår så att jag verkligen fått vila! Han är bäst. ♥

Katten mår väl så där däremot, men efter att ha lagt 1850:- på honom så får han bannemig bli bra! Jag brukar skoja om att jag ska göra en handväska av honom och nu är det uppe i en jääääävligt dyr handväska. ;-) Skämtåsido, han hade totalstopp i urinröret och när vi kom fram till veterinären så blev han riktigt dålig! Blåsan var sprängfylld och han fick inte ut en droppe… Så det blev snabbt att söva och tömma och sen hosta upp vad det kosta… Kanske borde överväga att skaffa en försäkring på honom om han ska fortsätta så här.

Nu ska jag ladda in bilder från bygget som jag tagit igår. Det går frammåt nu! Jag ska göra tre inlägg tänkte jag. Status på badrum, klädkammare och sovrum. Få se om jag hinner med någon innan lill-plutt vaknar.

Tjing!

One thought on “Good morning sunshines!

  1. Men ohh så trist med en sån kombo av sjukdomar. Skönt att det är bättre nu.

    Stackars kissen, skönt att han fick hjälp, räkningen kan man dock hålla sig för skratt för. Vi har försäkring på Ninja men tycker att man får betala bra mycket innan den börjar kicka in.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *