Bygget del 1 av 3 – KLÄDKAMMAREN!

Här ser man hur min klädkammare tar form.

Jag kan inte exakta måtten men den blir drygt 3,5 m lång och ca 1,5 m bred.

På kortsidan till vänster ska jag ha skohyllor från golv till tak, rakt fram när man kommer in (ni ser vart hålet för dörren är va?) ska jag ha en dryg meter med hyllor från golv till tak där med. Sen blir det klädstång resten, och halva den ungefär kommer att vara två stänger. Och översta hyllan går hela vägen runt över stången. Längst ner mot ytterväggen blir det en helfigurspegel och på väggen mot sovrummet kommer det kanske vara små hyllor och krokar, vi får se hur rymligt det blir när allt kommit på plats. Vill inte att det ska kännas trångt när man går där inne… Och jag är ju otroligt bredaxlad. ;-)

Jag kommer att bo därinne. :-)

One thought on “Bygget del 1 av 3 – KLÄDKAMMAREN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *