God morgon torsdag

Idag gör vi ett nytt försök med att åka in till mvc.

Men igår ringde min barnmorska upp mig (jag gillar ju faktiskt henne, och att hon råkade bli sjuk är ju inte hennes fel) och då bokade hon även in en tid till bedömningsmottagningen. Så först ska jag upp dit, till ackis och sen har jag en tid två timmar senare på mvc.

Men först, KAFFE. Jag sov dåligt inatt (onda sammandragningar, kissnödig, Aslan som bet mig i tårna för att han ville gå ut, osv), Tuva sov HELA natten (!) och Simon drömde mardrömmar om spöken. Kanske måste ringa och fråga vad det var egentligen. Galet roligt när han drömmer tycker jag. Haha!

2 thoughts on “God morgon torsdag

  1. Hoppas de gick bra idag på sjukhuset å MVC, går du på sammariterhemmet?

    Sötis vi kan verkligen rekommendera bootsen, prinsessans andra par å de är jätte bra kvalitet på dem å bra pris för vad man får! Prinsen ska få sig ett par med så fort han kan gå själv;)

    Ta hand om dig å magen! Kramar

  2. Hej igen söta!!

    Glöm bort min sista kommentar i min förra kommentar, ni e flera sara som kommenterar i min bloggen min, å läste lite för fort;) som sagt glöm bort min sista kommentar!

    Hoppas som sagt de gick bra idag! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *