Första dagen på nya dagiset!

Idag var första dagen för Tuva på hennes nya dagis. Vi började med en kort dag och var bara där 9-11, imorgon ska hon äta och sova där också. :-)

Tuva var lite blyg till en början, men det kommer nog bli fint det där! Jag känner mig i allafall riktigt nöjd. Snacka om skillad mot hennes gamla dagis! Om det var ett vanligt hus hon gick i förut så är det ett slott hon går i nu. Gården var super fin och det fanns en massa roliga grejer, mycket gräs att springa på (till skillad på Tuvas gamla då det nästan bara var grus och plattor, dröjde flera veckor innan hennes sår på knäna läkt ihop efter att hon ramlat så mycket på det hårda). Fröknarna kändes jätte gulliga och hela intrycket så här i precis i början var bara super bra. Massa roliga leksaker inne, en inspirerande ateljé och ett gymparum bland annat!

Fick även träffa min gamla lekisfröken som nu jobbar där. :-)

När vi skulle gå hem så skrek Tuva ”Jag vill inte åka hem nu heller, jag vill vara på min nya förskola!”.

Ska bli spännande och se hur det går imorn. Då kommer Simon vara själv med henne eftersom jag ska in till doktorn.

Nu ska jag surfa runt lite efter höstjackor. Hösten känns ju inte så värst långt borta om man säger så. :-S

Ciao!

2 thoughts on “Första dagen på nya dagiset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *