För to the värkar

Hade det inte vart för att vi har Tuvisen hemma så hade det nog stått ett besök på förlossningen igår kväll/natt. Men att ringa in någon vid 23-snåret är ju kanske inte det lättaste en vardag… Måste kanske börja fundera på och förbereda lite folk för att kunna ställa upp sen och passa Tuvis när det väl sätter igång på riktigt!

Jäklar vad magen jobbade på! Vid 22-23 tiden så blev det ca 4 min mellan sammandragningarna trots att jag legat i sängen sen 20.30 (då Tuva somnade) och sen blev det 3 min… Dom gjorde ju ont, men jag googlade på HUR ont de ska göra och tydligen så ska man inte kunna prata sig igenom en ”riktig” värk? Så jag antar att det var förvärkar, ont gjorde det iallafall och strålade ut i rygg och ljumskar. Efter 01 någongång så började det avta och efter det så kunde jag iallafall somna till lite mellanåt och nu på morgonen har jag sovit rätt bra. Kommer lite sammandragningar/förvärkar då och då bara, men inte så där regelbundet.

Jag hade ju hoppats på att nu när jag är sjukskriven skulle slippa de där värsta attackerna. Jag slår vad om att jag kommer gå 2 veckor över tiden ändå och tillslut bli igångsatt. ;-)

Hoppas ni får en bra ”lill-lördag” ( ;-) ) idag!

One thought on “För to the värkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *