Ännu ett besök till förlossningen…

…men ingen bebis än. Som tur är!

Orkar inte skriva så mycket om det nu. Det vart ungefär lika som kvällen innan fast det startade tidigare, så jag ringde upp till förlossningen för att rådfråga, och de tyckte att jag skulle komma in.

Jag slapp iaf ta bricanyl för där frammåt 23-snåret då vi fick åka hem så hade det börjat avta. Blir det lika igen så ska jag ta bricanyl och se om det ger med sig.

Men, sen var det lite annat också efter. Men det känns lite för privat. Hoppas allt lugnar sig nu… Jag vill hinna med min uppkörning innan bebisen kommer!

Fast, så är det ju det, man går här och tror att bebisen kan komma närsomhelst. Oftast brukar det ju bli precis tvärtom mot vad man tror så jag lär väl gå max längd ändå. ;-)

3 thoughts on “Ännu ett besök till förlossningen…

  1. Fick du med dig tabletter hem? Känns ju skönt att ha om det börjar igen.. Man vill ju inte att den ska ploppa ut allt för tidigt.. Kram

  2. Oj du! Hoppas bebisen stannar inne en stund till :) Det blir säkert som du säger..att du går över 2 veckor.. fy fanken. Det hoppas jag inte att du måste göra. EN EVIG väntan. Jag var bombis på att Alfie skulle komma 20 april men han kom 13 maj. Fy afnken. SÅÅ DRYGT!

    SV: Skönt att höra att det finns fler som tycker det känns orealistiskt när man säger sånt högt! :) Att man kan älska och bry sig såhär mycket för en annan människa trodde jag nästan var omöjligt!

    Ha en fin dag söt! Kramiiis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *