>Ett paket från h&m, och ett tillbaka till h&m

>

Jag hämtade ut ett litet paket från h&m, och det var väl en beställning som jag inte riktigt var 100% nöjd med så nästan hälften fick åka tillbaka… Men detta fick stanna iallafall (och jag är stolt över mig själv som faktiskt har blivit så duktig att om jag inte är 100% nöjd så skickar jag tillbaka):

Röda billiga (199:-) kilklackar, kommer bli grymma till solbrända (fast mina ben får ju aldrig färg, men drömma kan man ju) ben i sommar. En bh med avtagbara axelband som fanns i min storlek (är ju så svårt att hitta) och två par solbrillor varav jag såg ut som mormor i det bruna paret… Mamma kommer nog inte gilla det.

Ett halsband som jag egentligen trodde såg lite annorlunda ut… Men det fick stanna ändå. Och ett par shorts till Tuva (kostade bara 29.90:-!).

Detta (och ett par blommiga shorts, hittade ingen bild på dem, med högmidja som satt fin-fint, men var aningens för korta i benen… Mer hotpants och det passar sig inte riktigt på jobbet där jag hade tänkt ha dem…) fick åka tillbaka till h&m däremot:

Kläningen var för stor trots att det var 34, och jag passar/trivs inte i långklänning så jag fattar inte varför jag beställde den? Jeansleggingsen till Tuva var alldeles för hårda och stela. Hatten satt inge bra, vid runt om men för kort på höjden.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *