>Alone

>

Shit pommesfrites vad jag är osäker på min engelska. Att förstå är ju nemas problemas, men att skriva eller allra helst prata själv. Ursch, I don’t like it.

Skriver man ensam som alone? På någotvis ser det konstigt ut. Jaja. Whatever… (Om jag börjar slänga in lite engelska här i bloggen så kanske jag vänjer mig. Pinsamt att tycka att det är pinsamt att prata/skriva på engelska).

Jahaja, känns som att jag tappade tråden här lite grann.

Simon har dragit till Danmarkjobb så jag och Tuva är själva fram tills på torsdag. Men jag tänkte fylla dagen i dag med fika hos Carro och Minna, och imorgon drar vi ut till Funbo efter jobb/dagis. Det är ju sportlov så det är fullt ös medvetlös hemma hos stora familjen annorlunda (visst kallar man 10-barns familjer för det nuförtiden?).

Sen räknar jag med att bara få ett par blundar till sömn eftersom jag är mörkrädd så in i norden och inte gillar att sova själv. Fast nu har jag ju Tuvisen och Aslan som sällskap iofs… Men det krävs ju att fler personer räknas in i mina flyktplaner som jag ligger och funderar ut där i mörkret om det skulle komma en mördare/spöke/varulv/vampyr/galenpanna eller om det bröjar brinna/huset rasar/blir krig/världen går under.

Jobbigt det där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *