Det blev BabyTravel!

Jag som när jag fått för mig något inte kan släppa det och MÅSTE fixa på en gång tog med kidsen och åkte in till Barnens hus för att kika på vagnarna igen.

Nu när jag kikade själv och inte hade en försäljare som helst ville sälja Carenan så gillade jag BabyTraveln mycket bättre, så jag beställde hem en i svart. OM de kan få hem en, på försäljaren i fredags så lät det som att det kanske inte är säkert att det går, det sa dock inte försäljaren idag någonting om så vi får väl se.

Nu när jag kikade mer nogrannt så tyckte jag att det såg och kändes rymligare i BabyTraveln ändå. Ryggen var faktiskt längre! Och dessutom så var den bredare. Nu gick jag ju viserligen bara efter ögonmått men ändå. Den största skillnaden var mest sufletten, vet att jag skulle irritera mig på sufletten på Carenan, den gick liksom inte att dra ut tillräckligt kändes det som.

Så nu väntar jag med spänning på att den kommer så att jag och Isak kan göra stan med vagn. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *