Brio Carena Easy eller BabyTravel Bangkok…

Hmm… Jag har bestämt mig (och Simon tyckte att det var en bra idé faktiskt) för att köpa en ny vagn. Tror att Isak kommer att kunna använda den från och med nu eftersom han är så stor + att om man har åkpåse och fullt liggläge så kommer han ju ligga lika bra som i Emmaljungan.

Problemet med Emmaljungan är ju att den är störst i stan och jag når inte runt den så att jag kan få in den i bilen. Och hade jag haft ännu längre armar än mina aparmar jag redan har så att jag hade kunnat få in den så är den ändå galet jobbig att gå med på stan. Vissa butiker kommer man inte ens in i (Monki tex).

Frågan är nu bara om jag ska ha en Brio Carena Easy eller en BabyTravel Bangkok?

Plus med Carenan:

Den tar inte lika lång tid att beställa och om det är nå krångel så är det lättare att returnera osv eftersom Brio är svenskt, BabyTravel är norskt.

Låsningsbara framhjul (låsningsbara bakhjul är det på båda).

Längre ”rygg” (och mina barn är ju rätt storvuxna).

Ett moment mindre än BabyTraveln när man fäller ihop den

Plus med BabyTraveln:

Bättre suflett

Och att det är den som jag kikat på först så det känns som att det är den jag vill ha…

7 thoughts on “Brio Carena Easy eller BabyTravel Bangkok…

 1. Jag tycker Baby Traveln ser mjukare ut bättre för lill tjockisen att sitta / ligga i….Hjulen hur är det med dom då….fixar dom snömodd ??? Baby Traveln tycker jag ser bäst ut =)

 2. Hur går det att komma åt varukorgen vid fullt liggläge? Ser bättre ut på Brion, på Babytraveln ser korgen ut att vara lite högre upp. På vår Phil&Teds går det inte att komma åt varukorgen alls knappt vid fullt liggläge, skitirriterande.

 3. Nu ser inte jag bilden… Men det är bara ett moment att fälla ihop BabyTraveln.. Man vrider bara på handtaget, extremt lätt. Kram

 4. Tycker nog förresten att ni ska slå till på en Brio Spin istället. Den är ju stabilare, har svängbara framhjul, bra suflett, dock inte fullt liggläge och inte så stor korg under. Och så kostar den ju lite mer.. Men BabyTraveln är ju trots allt lite skrangligare (fixar inte snömodd skulle jag tro) och funkar bäst inomhus. Och som resevagn.. Kram

 5. Jag är en tjej som haft dom flesta vagnar och jag skulle verkligen inte köpa nån utav dom till en bebis. Det är är sulkyvagnar som ska användas sparsamt alt som resevagn el när man åker och handlar typ. Dessutom rangliga och låg kvalité på båda. dom är inte heller gjorda för att dras i snö el på grusväg och är inte gjorda för en liten bebis.
  Kolla hellre på blocket efter en bättre sittvagn, som föregående skribent, Brio spin el emmaljungas sittvagn. minns ej namn nu.
  Urban Jungel är en bra vagn med rörligt framhjuls som är rätt billig begagnand.
  Bättre att köpa en vagn av kvalité som kanske koster liiiiite mera än en vagn som är billig och skit.
  Hoppas du hittar det du söker.

  • Jag har ju hittat det jag söker, men tack för tips och råd! Vagnen kommer bara att användas på stan och i köpcentrum, ev på kommande resor. Till promenader i snöslask och på grusvägar har vi Emmaljungan som vi är så nöjda med. :-)

   Jag är verkligen ingen köp och sälj person när det kommer till vagnar, så jag vill inte köpa en vagn i perioden 3-6 månader och sen en ny. SÅ ofta hänger vi inte på stan att vi måste ha en riktigt rejäl vagn för det ändamålet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *