Det ÄR nacken.

Det är min nacke det är knas med har jag kommit underfund med under dagen. När jag vilat och duschat varmt (så länge det går med vår varmvattenberedare på 50 liter… Men hey, den blir ju snabb varm igen iallafall! ;-) ) så blev både synrubbningar, yrsel, domningar och värk i både nacke och huvud mindre.

När jag pratade med puckade sköterskor på min husläkarmottagning (nu är det jag som byter. GRRR!) så blev alla symtom värre med råge.

Tacka vet jag 1177. Där fick jag många tips och råd, så nu har jag (dvs Simon) köpt hem voltaren + voltaren gel och nu ska det minsann köras med det så mycket det går. När jag nämde draget jag sitter i på jobbet (orkar inte förklara) så var det som att de tyckte att det var väldigt uppenbart att det var just nacken.

Just nu så sitter jag här och tycker lite synd om mig. Jag vill inte vara hemma, jag VILL JOBBA!

One thought on “Det ÄR nacken.

 1. När jag har huvudvärk är det nästan ALLTID nacken som är stel och öm.
  Jag kan få migränliknande huvudvärk av det.
  Så du ”lider” sälkert av samma problem som mig!
  Dte blir ju inte bättre av att man sitter framför en dator mest hela dagarna (när man är en working girl)!!

  ”Krya på dig”!

  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *