Det är mycket sömn nu…

…här i bloggen alltså. Desto mindre av den verkliga varan.

Idag har vart en migrän dag, en riktig migrän dag.

Men jag härdade ut jobbdagen och kände mig mycket nöjd med mig själv. Att jag dessutom började på ett stort nytt jobb, satt 98 sidor text och skickade på korrektur med ett migrän huvud gjorde mig inte mindre nöjd. Jag kan bita ihop jag med ibland. ;-)

Sen hämtade jag hem min älskade unge som var på strålande humör (jag har länge tänkt att jag ska skriva ett inlägg om Tuvas nya förskola, men det har inte blivit av… Men det kommer!). Sen blev det mys här hemma med fryspizza i soffan (sånt får man bara göra när man är ensam hemma med en trött migrän mamma. ;-) ). Tuva är inne i en så sjukt mysig och kramig period just nu. Underbara lilla unge! ♥

Efter nästan 2 timmars nattning så somnade Tuvisen själv i sängen. Jag låg med henne och läste hennes två Bamse – för de yngsta tidningar medans hon åt välling, sen fick jag inte vara kvar. Trots att det var mycket spring och rop innan hon kom till ro så var det en till mesta dels glad Tuva som härjade på.

Egentligen borde väl jag krypa ner i sängen med tanke på de fjuttiga timmarna (ej sammanhängande) jag fick i natt, men nej. Jag har så svårt att sova när inte my love sover brevid! (Töntigt, jag vet). Speciellt när jag ska sova själv i ett hus…

Nope, nu får det kanske bli slut på mitt tjat om sömn?

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *