>Dagen slutade bättre än vad jag trodde

>

Dagen blev ju lite bättre än vad jag trodde imorse. Hela förmiddagen var jag verkligen under isen. Trött och ledsen för att jag var trött och allt kändes bara hopplöst och att Tuva aldrig kommer att sova bra.

Men så, när lilla kinkisen sov så bestämde jag mig för att inte hålla på och sura utan godta läget och göra det bästa av dagen trots sömnbrist. Tuva blir ju äldre för varje dag och det borde ju innebära en dag närmre bättre sömn? Kan man ju hoppas iallafall.

Sen så är jag nyss hemkommen efter en timmes powerwalk med Carro. Härligt, härligt och det var defenitivt det bästa och det jag mest behövde idag.

Nu ska jag dricka thé och äta choklad. Och kanske lite glass…

För det är jag värd.

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *