Dag 4

Jag såg nu att det här inlägget hade hamnat i ”utkast”, men här kommer det. ”Bättre sent än aldrig”.

Idag har vi gjort en planering. För att lindra snurret i mitt huvud. Och som det lindrades! Nu är jag helt på det klara med vad vi ska köpa (blev en liten komprimiss där, Simon vill inte köpa något och jag vill köpa ALLT. Haha!) och vad vi ska göras och när.

I morgon ska vi till Ikea och köpa en massa saker, och till Uppsala färg för att köpa tapeter till sovrummet. Då ska söta lill-sis Linnéa och Tuva ha fotbollskväll här. Tack Néan!

På torsdag ville Simon ut och dricka öl, men det fick han inte. ;-) (Han ska ju bort så mycket sen ju, och han pratar om att han måste jobba över en massa nästa vecka.) Kanske att jag åker ut och fixar lite i huset.

På fredag är Simon pappaledig, och Linnéa ska passa Tuva igen mellan 14-17 typ. Jag hoppas, hoppas, hoppas att tapetseringen blir klar i Tuvas rum då. Kanske inte allt, men det mesta ändå.

På lördag kommer Simons föräldrar. DÅ ska det fixas! Och vi ska sova i gäststugan så att vi kan fixa så mycket som möjligt under kvällen också. Kanske kunde big-sis ta Tuvisen ett par timmar på eftermiddagen. Hoppas.

Jag hoppas verkligen att vi hinner klart så mycket som möjligt under helgen (dvs Tuvas rum, vårat sovrum och hallen utanför sovrummen. Vardagsrummet är ju klart!) så att vi kan fokusera på att packa inför flytten veckan som kommer.

Ärsch, nu ska jag sluta svamla om mina planer. Simon har duschat klart, så NU ska jag duscha.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *