Dag 07 – Min bästa vän

Oh my, jag har mina nära vänner. Jag har mina systrar. Jag har min mamma. Och jag har Simon.

Alla som tillsammans blir mina bästa vänner!

Kärlek till alla er! ♥

Vilka som verkligen är mina nära vänner har ju visat sig de senaste åren, när man var först ut i vänskapskretsen (som bestod av ett helt gäng partypinglor) med att bli ”på smällen” så visade det sig väldigt tydligt vilka som var där för mig trots att jag inte längre kunde hänga med ut i svängen. Och nu börjar ju dom också komma till samma stadie som jag befinner mig i! :-)

Mina systrar som är närmst mig i ålder har ju inget val om att få va några av mina bästa vänner. Samma sak med min mamma. ;-) Och lite samma sak är det väl med Simon också. Hehe.

Nope, nu är det lunch.

Ciao!

5 thoughts on “Dag 07 – Min bästa vän

  1. Och mina bästa vänner är ju ALLA min DÖTTRAR !!!! Även om vi är osams så vet jag att jag skulle få hjälp om jag behöver av er alla och få prata om jag skulle behöva det….Ni är mitt allt <3 P.S killarna får pappa ta hand om hihihi D.S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *