Mycket nu

Det är mycket på jobbet nu. Allt jag skickat på korrektur ligger och väntar på att få svar (dock fick jag ett så roligt svar på ett korrektur på ett visitkort, ett helt vanligt visitkort inget speciellt alls, hon svarade ”Tack, det var helt underbart vackert!” Hihi.) och det ligger massor i prepresslådan som jag inte hunnit börja med ännu. Bara att ta tag i imorgon. Inget negativt med det, jag gillar att ha mycket på jobbet.

Dessutom har jagl vart GALET trött de senaste dagarna. Vilket är rätt konstigt med tanke på hur mycket jag sovit och hur lugnt jag tagit det i helgen.

Jag får nog börja äta lite vitaminer eller något, för det är så det känns, som att jag har brist på något. Och det är ju inte helt otippat när det kommer till mig. Jag får lätt brist på saker och ting. ;-)

Jaja, vet egentligen inte vad jag ville komma med det här inlägget egentligen… Men ja, det var en liten tisdagsupdate.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *