Besatt av dessa skor

Åh, nu har jag blivit besatt igen. Av dessa skor:


Just dom här kommer från Melba, men originalet stod Jeffrey Campell för (tror jag… Men det är ju mycket möjligt att det finns någon annan som var först…). De här från Melba är bra mycket billigare, vi snackar ju under halva priset med deras 549:-. Dessutom så fick jag hem en rabattcheck på 25% hos Melba. Därav mitt plötsliga köpsug. Åh, jag har ju spanat på skor i den här modellen så länge! Och de från Melba är klacken ”bara” på 11 cm, tror den ligger på runt 13-14 på Nellys och Jeffrey Campells varianter.

Jag är sugen på de bruna eller det svart (silver?) glittriga och ska jag köpa några så lutar de åt de glittriga eftersom jag ju köpt ett par högklackade bruna sandaler med träskoklack från h&m.

Men samtidigt så… Jag är ju gravid, och jag har inga partyn inbokade så jag vet inte om jag kan prioritera att lägga pengar på ett par såna. Jag skulle ju inte ha några problem med att använda dem till vardags men ändå. Det är ju lågklackade skor jag är i stort behov av!

Gah. Ibland hatar jag att jag har mitt shoppingsamvete och kunde shoppa med gott samvete som många andra.

Vi får se hur jag gör. Rabattkoden räcker tills den 4:e.

Ciao!

4 thoughts on “Besatt av dessa skor

  1. Tycker du ska hålla dig!! De där skorna är ju absolut snyggast till fest, inte till vardags.. Kram Kram

    • Jag tycker ju att de var fina till vardags också. Kanske att de glittriga skulle bli lite för mycket viserligen… ;-) Kram!

  2. Förstår precis vad du menar! Jag var till och med på ett privat ultraljud för att se så det verkligen låg en liten bebis där i, hihi :D Fösta sparken är så speciell, min kom inte fören strax innan vecka 20 och OJ vad jag väntade och längtade :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *