Award!

Jag har ju helt glömt bort att jag fick en award från Martina (Tack! :-)), men här kommer den iallafall.

Med denna award kommer det lite regler som jag måste uppfylla
1. Tacka den person du har mottagigt awarden ifrån.
2. Kopiera awarden till din blogg.
3. Berätta vilka tre författare du räknar bland dina favoriter och nämn en favorit bok per författare.
4. Skicka vidare denna award till fem stycken andra bloggare som du tycker förtjänar den.

Hm. Ja. Det här är ju lite knepigt. Jag är ju inte sån som läser så extremt mycket, och fastnar sällan för författare utan snarare för böcker… Och inte läser jag om böcker heller. Oavsett hur bra de är så tycker jag att charmen försvunnit när man läst dem engång. Men jag ska ge det ett försök.

  1. Dan Brown – Den förlorade symbolen Jag har läst fyra av hans böcker, varav tre är om Robert Langdon. Änglar och Demoner gillade jag också mycket eftersom jag precis hade vart i Rom när jag läste den och kände till flera av platserna som han åkte runt på. Dock är jag grymt besviken på filmerna och tycker inte alls att Tom Hanks passar in på min bild av Robert Langdon.
  2. John Ajvide Lindqvist – Människohamn Det är viserligen den enda boken jag läst av den författaren, men SÅ bra är den. Man bara ryser, ryser och ryser medans man inte kan sluta läsa… Aningens urflippad kanske, men på något vis så får han det att funka.
  3. Stephen King – Talismanen När jag var yngre (i högstadiet ungefär) så var jag besatt i Stephen King böcker och läste allt jag kom över. Boken som fastnat mest i min hjärna och som jag då och då tänker på nu är Talismanen. Kanske borde jag läsa om den… Kanske får det bli första boken som jag läser om?

Så, de fem jag utmanar får bli:

Emma, Carro, Maja, Anna och Mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *