>Zombie

>

Shit pommesfrites vilken natt och dag det vart.

När jag la mig igår vid 22.30 så började Tuva böka direkt, hon vände, vred och skrek omvartannat. Vid 01.30 så fick Simon lägga sig på soffan och vid runt 03-snåret fick jag till slut stjärnan att slockna i sin säng. Men inte sov hon bra inte, nej, oroligt värre var det fram till klockan 05.30 då det visst var morgon enligt Tuvisen. Jag som hade tänkt att hon skulle sova länge eftersom hon somnade vid tre! Behöver jag nämna att jag var sten död vid det laget? Jag hade ju inte sovit en blund innan klockan tre.

Viserligen fick jag sova mellan 06-07 då Simon tog henne och sen slumrade vi tillsammans ungefär 40 min till efter det. Men vad är det?

Och sen har det vart kinkig värre här hemma. När jag skulle lägga henne för hennes "mitt-på-dagen-lur" så vaknade hon efter 45 minuter och var otröstlig. Jag vet ju att det är synd om henne och jag försöker verkligen men tålamodet tryter ju bitvis…

Jag fick iallafall ner henne i vagnen och gick ner på stan en sväng, och i vagnen ville hon visst vara. När jag var på väg hem så somnade hon och då blev det bara till att ta en extra prommis på en timme. Jag ville ju att hon skulle sova så länge som möjligt!

Ärsch, nog om det. Nu har jag klagat tillräckligt och ska man vara positiv så kan man ju iallafall säga att vi klarat av ännu en jobbig natt. Det måste ju finnas ett visst antal och vi har betat av rätt många vid det här laget.

Shoppingen kommer under kvällen. Håll ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *