>What to do!

>

Hmm… Simon är på hockey och jag sitter här jag. Så är jag himla sugen på något gott, men samtidigt kan jag inte komma på vad! Det är himla drygt det där… Vet inte alls vad som jag kan tänkas vilja ha.

Vi har brieost hemma, men neeeeej. Vi har popcorn hemma men det är jag nästan fortfarande illamående på efter att jag åt upp en stor, STOR, skål själv i måndags. Sen har vi lite godis, men neeeeeej. Lite choklad har vi också, men det vill jag verkligen inte ha. Mackor känns ju lite trist eftersom vi inte har något gott pålägg… Och att ställa mig och laga något känns ju jobbigt och avancerat.

Men samtidigt så känns det som jag måste tillfredställa magen med någonting. What to do???????

Jaja, annars idag så har vi haft mycket trevligt fikabesök här i form av Carro, hennes mage, hennes Micke och så Karmen. Tuva blev blyg, men sen flippade hon ur och härjade, härjade, härjade tills ingen mer orkade leka flygplan eller lyfta upp henne till taket.

Blygfisen gav till och med Micke en kram (Carro fick också en så klart) innan de gick! Rita kors i taket som mamma hade sagt. (Hehe).

Nu ska jag rota i skafferi, kylskåp och frys.

Wish me luck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *