What a day!

Oj vilken stress dag idag på jobbet. Det var otippat må jag säga. Men det fanns ett par kunder som behövde mycket hjälp med originalen som verkligen var ute i sista sekund. Men det gick bra, och jag fick ut allt som det skulle se ut till slut! Puh! Gillar verkligen inte att lämna ofärdiga saker efter mig när jag ska vara ledig.

Dessutom så kan man ju ta en stressdag när man har ytterligare tre veckors semester i sikte! Tjiho! :-)

Efter jobbet blev jag upphämtad av mina älsklingar och vi (jag så klart) styrde hemmåt för lite grillkväll. Tuvas bästis och kusin Erica kom förbi också och som de lekt! De har så kul de där två. Verkligen glad att de har varandra!

Nu har Erica åkt hem för ett tag sen, Tuva slocknat, pappan i huset dragit in till stan och jag sitter här med mina allra, allra käraste. iPhonen och Macbooken. ;-)

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *