Vintermössa och prinsessklänning

Att släppa in Tuva på h&m var ungefär (skulle jag kunna tänka mig) som att släppa in en Sara helt utan ekonomiskt tänk och utan några betänkligheter på pengar (jo, lite tänker jag faktiskt efter ;-) ) på just h&m. Helt plötsligt såg jag liksom en liten mini-version av mig själv som plockade på sig klänning efter klänning ”Åh! En sån här har jag ju inte!” ”Åh, en sån här har jag ju inte HELLER!”.

Jag fick göra en rejäl utrensning av allt innan vi betalade  och till slut kom vi hem med en My little pony handväska, My little pony hårspännen, Hello Kitty borste, strumpbyxor, två pack vita bastoppar, en bolero, en vintermössa och en prinsessklänning.

Mest nöjd var hon över klänningen (99:-) och mössan (också 99:-).

3 thoughts on “Vintermössa och prinsessklänning

  1. Var in på H&M idag och skulle ha hårspännen till Mini.. Men det var ju för sjutton Hello Kitty eller My Little Pony på allt! Kom ut tomhänt.. Förstår att Tuva blir lite crazy därinne! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *