>Vinterjacka till lillan – check!

>

Som jag funderat över det där med vinterjacka till Tuvisen, storlek 92 eller större? Billig eller dyr? Är de billiga bra, eller måste man köpa dyr? De billiga borde ju ändå funka, hon har ju en overall också som hon säkert kommer att ha mest. Kommer allt ta slut om jag inte köper nu? Kommer det komma in nå bättre om jag köper en nu? Hur mycket är det värt att lägga?

Till slut kom jag fram till att jag skulle köpa en jacka på Lindex eftersom jag hade fått en 30%-rabatt check som så klart måste utnyttjas. Så jag hade spanat in denna:

Vind och vattentät, fleecefodrat och kostar 349:-.

Men när vi stod inne på Lindex så tyckte Simon att han ville att Tuva skulle ha något tjejigare ("Man vill ju att det ska synas att hon är en tjej"), så då kom vi ut med denna istället:

Vind och vattentät, smutsavvisande, fodrad "skidjacka" för 399:-

I storlek 98 och tog vi också tillslut. Hon ska ju ändå kunna ha den hela vintern och som våran lilla tjej växer så blir det nog bra. Hon passar ju så bra i starka fäger också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *