Victoria’s secrets

Något som stod på London-schemat var såklart ett besök på Victoria’s secret. Dit ”måste” man ju gå. Och jäklar vilken affär! Jag fick nästan migrän ett par gånger av allt bling-bling, alla dofter, stora tv-skärmar, allt folk, allt ljus och ja, hela upplevelsen. ;-) Nejdå, jag skojar bara. Men jag gick runt som i en liten chock-dimma med stora ögon.

IMG_6315

Utanför butiken på New Bond street, en gata som går från Oxfordstreet. IMG_6321

Ehh… Viken våning var jag på nu igen?!

IMG_6322Vi fick ta igen oss med en starbucksfika efter. :-)

Jag hade faktiskt tänkt att kika på några mjukisar, men dom var alldeles för dyra för min gräns på vad jag kan lägga på mjukisar… Runt 65£ (över 680 kronor) gick de på, och hur praktiskt är det att mysa runt hemma i paljettbeströdda mjukisar egentligen..? Men lite shoppade jag så klart, fem par trosor och de här produkterna från ”PINK”-serien:

_MG_6380 _MG_6381En bodylotion ”Wild at heart”, en bodymist ”Wild at heart” och en bodybutter ”Warm & cozy”. Än har jag inte testat dem, så det ska bli spännande att göra senare idag efter duschen. :-)

Även om man inte är ett Victoria’s secret fan (jag är inte det) så tycker jag att det var kul att kika in butiken och man kan ju alltid shoppa något litet som inte kostar ett par mjukisar skjortan. Trosorna kostade 5 för 20£ och produkterna ovan 3 för 25£.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *