>Victoria Secret Fashion Show 2009

>

Ja, den råkade jag hamna mitt i ikväll och sen kunde jag inte slita mig. För show, det är det ju verkligen. Och mycket att titta på för mig som gillar färger och glitter. Hehe.

Simon vet jag däremot inte vad det är för fel på, han orkade inte kolla på det trots att jag sa "Men, titta på den där tjejen då! Man såg hennes rumpa!".

Men, det jag ville komma fram till var att jag faktiskt inte tycker att så många av dem var så snygga. De var ju så sjuuuuuuukt smala! Och har man inget underhudsfett för fem öre så blir man ju så himla kantig. Nog är det finare om man ser lite mjukare ut i kanterna? Och jag skulle då inte vilja se ut som att jag skulle gå av om det blåste. Lite styrka vill man ju utstråla trots allt.

Kanske kan det bero på att jag vart smal hela mitt liv, och är glad att jag inte är så där pinnsmal nu som jag var i typ högstadiet (då jag behövde ha tjocka långkallingar under jeansen  som var i den minsta storleken för att de åtminståne skulle sitta lite tajt. Det blev varmt på sommaren kan jag lova!)

Fast iofs så tycker jag att det var rätt schysst att vara smal den gången vi var hos en läkare och de sa till pappa att jag borde få äta mer grädde och efterrätt varje dag. WIHO!

Men en tjej som är så där sjukt snygg (förutom Heidi Klum då som typ klämde ut en liten knodd precis innan hon äntrade catwalken) är ju Doutzen Kroes.

(bild)

Smal, men inte för smal. Och hur fin som helst. Om jag skulle vakna upp så imorgon så skulle jag inte gråta direkt. Hehe.

Nej, nu är det någon som ropar på mig innifrån sovrummet. Det var visst sängen.

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *