Versace for h&m 2011

Men se där! H&M’s designer samarbete för hösten är klart. Eller hösten och hösten, i januari 2012 kommer kollektionen att släppas. 17 November (dagen innan Majas födelsedag, tack Maja för rättelsen by the way ;-) ) (Och samma dag som lillasyster Mia fyller år, påminde hon mig…) (Någon mer som fyller år i dagarna som vill bli medräknad? ;-))

VERSACE DESIGNAR IKONISK KOLLEKTION FÖR H&M I HÖST

H&M har glädjen att presentera höstens designersamarbete med det legendariska modehuset Versace. Kollektionen har skapats av varumärkets kreativt ansvariga Donatella Versace och bjuder på en tillbakablick på modehuset Versaces historia med läder, tryck, färg och glamour, allt i exklusiva material till fantastiska H&M-priser. Kollektionen innehåller dam- och herrplagg, accessoarer samt utvalda inredningsartiklar. Den kommer att säljas i cirka 300 butiker världen över och online från den 17 november. Donatella Versace har dessutom skapat en begränsad pre-spring kollektion för H&M som endast kommer att säljas online i länder med H&M Shop Online från den 19 januari, 2012.

Länk.

Vad jag tycker om samarbetet vet jag inte. Jag har ju inte vart så mycket för dessa designer-samarbeten tidigare. Tycker ju bättre om h&m’s egna speciella kollektioner. Men det är ju kul att kika på iallafall, och det ska bli spännande att se vad det är för något som kommer komma ut i butik.

God morgon!

3 thoughts on “Versace for h&m 2011

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *