Vecka 31

Bebisen växer så det knakar. Sparkar mycket och härjar runt. Ibland studsar hela magen åt olika håll. Speciellt när jag ska sova och ligger på höger sida. Det är INTE populärt. Inte heller när jag ligger på vänster, men det funkar bättre. Att ligga på rygg funkar bara kortare stunder pga av tyngden. Jag börjar längta fruktansvärt mycket efter lilla räkan även om jag ofta blir himla orolig för hur det ska gå också… Snälla, rara söta bebis, sov åtminståne någorlunda… ♥

Jag är galet otymplig nu, och har mycket onda sammandragningar. Och ju mer onda sammandragningar jag får, desto ömmare blir magen i övrigt. Att ut och gå sätter igång det direkt. Idag har jag haft så mycket sammandragningar att jag är alldeles illamående och knappt fått i mig någon mat. Hoppas på att det blir en bättre dag imorgon… Men det är inte långt kvar nu, och nu är det bara att bita ihop på slutspurten! :-)

Förberedelserna har vi kommit en bit på väg med nu. Vi har köpt det mesta och det ska bara på plats. Men det är det ju lite tidigt att börja med redan. :-) Jag ska börja med projekt att fixa till vagnen, färga sufletten osv. Önska mig lycka till. Haha!

4 thoughts on “Vecka 31

    • Jag googlade lite, och tydligen kan man ta textilsprayfärg. Värt ett försök iallafall. :-) Det kostar nämligen 2200:- för en ny och det känns ju lite ovärt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *