Vecka 29

Ett inlägg om vecka 28 hanns visst inte med, men saksamma, en liten miss är väl inget? ;-)

Bebisen lever om. Jag känner sparkar upp mot revbenen allt oftare, så nog kanske hon lagt sig rätt? Det blir nog till att ställa in sig på en ”vanlig” förlossning denna gång. För den som inte vet så blev det ju kejsarsnitt med Tuva för att hon låg i säte, och då kände jag aldrig några sparkar mot revbenen, bara ett huvud som tryckte mot magsäcken.

Jag mår lite sisådär. Mycket sammandragningar, och många som gör ont (tog en bricanyl igår för att få sova ordentligt, men då fick jag hjärtklappning hela natten så det gör jag nog inte om så länge det inte är absolut nödvändigt). I ett par dagar så har jag vart galet slut, känt mig febrig, yr och totalt orkeslös. Kanske tar det på krafterna att ha semester? ;-) Lite foglossning känner jag av, men mest om jag ligger på något hårt (att ligga och sola på klippor var inte så där skönt som jag tänkt mig). Ingen halsbränna än så länge, och jag hoppas jag slipper det den här gången!

Förberedelserna står still. Fast tankarna snurrar som vanligt, och jag har gjort en liten lista av saker som ska handlas på IKEA (skötbord, skötunderlägg, handdukar, badbalja och lite sånt) och vad som ska bytas ut på vagnen (om det går). Kanske kan vi ta en liten tur imorn och fixa lite saker. Bara för att lugna hjärnan. :-)

 

3 thoughts on “Vecka 29

    • Jo det tror jag med, fast jag VILL ju fixa nu. :-D Och jag vågar inte (eller kanske inte vill… Hehe) släppa Simon själv på det. Det är ju kul ju. :-)

      • Jo jag vet att det är kul…….=) Du vilken fin klänning du hade på dig igår….Den va skitsnygg…..så fin skärning på den !!! Jättteläcker !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *