Vecka 24

Jag mår lika som förut, ingen större skillnad. Lite mer sammandragningar som gör lite ondare. Sover bitvis väldigt oroligt med mycket mardrömmar, men det gör jag ju som ogravid med så det kanske inte kan räknas som en gravidkrämpa. ;-) Nu är det bara fyra dagar kvar till semester så jag hoppas att det blir lite mer vila då.

Bebisen härjar på i magen. Jag har känt mest sparkar långt ner i magen tidigare, men nu ibland så sparkar hon på höger sida i magen. Bara en vecka kvar nu tills ”första riktiga” besöken på mvc. Tidigare har det bara vart inskrivning i v12, UL i v19 och efter det var jag och tog blodvärde en gång.

Förberedelser fortsätter vi (läs jag ;-) ) med. Några nya klädes plagg har fått flytta in, bland annat har jag fått två super fina overaller från när lillebror Ville var liten. Annars så är det mycket funderingar. Namn fortsätter vi fundera på, jag har fortfarande mitt favoritnamn som Simon är lite skeptisk mot. Men vi har två alternativ till som båda gillar.

5 thoughts on “Vecka 24

  1. Sååå fin magen e:) vet ni vad de e för kön? :)

    Ja ang 4h, vi hade inte varit ute på den i Årsta förrut… Bara den vid Gränby centrum, men tyckte de var jätte mysigt där :) perfekt för våra små;)

    Ha en toppen kväll nu! Kramar

  2. Finaste bebismagen! Du får verkligen en sådan mage som en annan bara drömmer om…byta gener tack? En annan blir bara pluffsig och valkig och stor…men men….det kan du väl få vara värd…avis? jag? näääää…jo ok…men inte missunnsam iaf:)

    kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *