Vecka 20

Kom på att jag aldrig hann skriva ett sånt här ”gravidveckainlägg” förra veckan, vi var ju lite busy, busy i fredags då vi gick in i vecka 20.

Så här stor är magen nu:

Passade på att fota magen också igår när jag skulle fota nya fina bikinin…

Jag mår ju lite kasst, men det kanske beror på borrelian jag dragit på mig. Lågtblodvärde har jag ju, så lite kan det ju bero på det också. Men sammandragningarna och ”magontet” har minskat efter att jag försökt att ta det lite lugnare, dvs inte gräva upp rabatter, bära tungt och köra tunga skottkärror. ;-)

Bebisen verkar trivas i magen, trots lillans andra omgång med penicillin. (I vecka 9 åt jag 10 dagars stark antibiotika mot inflammationen i foten jag dragit på mig efter att sparkat in en mindre träbit i foten.) Hon sprattlar och har sig lite lagom mellanåt, men det är verkligen ingen vilde än därinne. Ibland kan det gå ett par dagar utan riktiga sparkar utan bara lite rullningar där inne. Namn funderar vi på för fullt, eftersom jag var så övertygad om att det var en kille så hade vi nästan bestämt killnamn, men nu är det ju en tjej och mitt favoritnamn är inte Simon lika övertygad om… Mellannamnen är dock spikade! Men det spikade jag redan innan vi ens funderade på att göra ett litet syskon till Tuva. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *