Väskfunderingar

Egentligen har jag tänkt att inte köpa någon ny väska utan att spara ihop och köpa en från Marc by Marc Jacobs. Men det känns lite tråkigt och långt bort också… Och egentligen så är ju mitt shoppingmotto mer åt hållet ”kvantitet framför kvalité” ;-) Men… Troligtvis så kommer Simon behöva göra någon jobbresa till USA i framtiden och då ska han få köpa en till mig där. Tur för honom att jag har dem planerna, för annars skulle det nog vara lite kämpigt att få igenom en USA-resa för hans del. Haha!

Nu i vinter har min gamla favorit, den svarta väskan från Cheap Monday allt som oftast hängt över min axel, men ju närmre våren vi kommer desto mer tröttnar jag på svart och längtar efter brunt när det kommer till väskor och skor.

Lite otippat så har jag hittat den här fina väskan på Mona.se.

Och jag föll som en fura! Dock lite dyr, 899:- kostar den. Men jag har ju ingen brun väska i den modellen. Tycker att det är snyggt med väskor i den här ”satchel-looken”. Och jag är ju svag för nitar i lagom dos som detalj… Måste nog kika med Simon hur länge det kommer dröja innan han kommer iväg till USA. Är det ett tag kvar så kanske jag måste slå till… ;-)

Det är inte bara i väsk- och skoväg som jag  gillar olika saker under vinter- och sommarhalvår. På vintern gillar jag någon stil i blandning med rockigt och mer stilrent i mörka nyanser, på sommaren så är jag istället galen i färg och ljusare nyanser. Och så dras jag mycket mer åt det bohemchica/hippieaktiga. Men det är ju kul också tycker jag, att få byta ut det tråkiga svarta till våren och sen få vara lite mer ”vuxen” till hösten igen. :-)

Hur är det med er? Gillar ni samma sak året om eller byter ni?

 

 

One thought on “Väskfunderingar

  1. Byter litegrann… Min väska från Mulberry använder jag sällan under sommaren, då åker min lilla från Marc by Marc Jacobs fram istället. Men den stora från samma märket har jag året om.. Love it! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *