>Vart är väggen?

>

Jag tror att jag skulle behöva springa in i den en snabbis.

Nejdå, jag ska aldrig i hela mitt liv springa in i någon vägg (eller jo kanske, rent bokstavligt så kan jag inte lova att hålla mig i från det). Det har jag bestämt sedan länge.

Men ja, jäklar vilken dag det vart idag. Fullt ös minst sagt (någongång ska jag berätta lite om alla roliga situationer man kan hamna i här på jobbet, höll på att dö av skratt tidigare idag, visa personer, då menar jag varken kund eller kollega, är för knasiga), och nu när det känns som att fler i Uppsala tagit helg och tempot har avstannat lite här så känner jag bara "puuuuuuuust, nu får klockan nog bli 17.00 snarast möjligt".

Jag har ju en kul helg att se fram emot! Simon kommer och hämtar mig direkt efter jobbet och då bär det av till Söderbärke, och där blir det till att träffa en massa folk och gå på ölfestival imorgon. Yeyey! Bira, bira, bira! Bärs, bärs, bärs!

Och så fotbollsträning igen då på söndag. Jag kör på bra kombinationer under helgen som vanligt (förra helgen så var det Blogawards på lördag och fotbollsträning på söndag, och nu blir det ölfestival dagen innan fotbollsträningen. Mycket bra…).

Förresten så blev det lite impulsshopping under lunchen, men det visar jag sen. Nu ska jag springa och hämta lite kaffe på kafferasten också.

Men vi hörs ju, och båda kamerorna är nedpackade till finaste platsen i dalarna så…

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *