Varning för naket och osminkat

Jag och Tuva gör min favorit, att se arg ut på bild. Hon var duktig på det minsann, måste vara mina gener. ;-)

Inte så lätt att ta bilder på själv, men jag bjuder på det. ;-) Jag har ju en söt dotter iallafall.

ÅH, så mycket jag vill ha semester igen! Under mina två veckor hemma med Tuva (Simon i Tyskland och på jobb) så hann jag verkligen komma in i semesterstämning. Kändes hur skumt som helst att gå till jobbet i måndags… Nu är det viserligen torsdag och bara en dag till kvar innan våra gemensamma tre veckor börjar. Viserligen drar jag till Barcelona på söndag och kommer hem på onsdag, men ändå. ;-)

Jag gillar ju mitt jobb, och trivs bra. Tro inget annat. Men nu vill jag vara ledig!

Så saknar jag mitt lilla ♥ när jag är borta om dagarna och jag vet att hon och pappan är hemma och myser. Vi hade det ju så mysigt under de två veckorna! Knappt en sekund var vi i från varandra, bara en gång när Simon tog henne och gick och köpte glass på Grillen (ligger ca 500 m bort). Bortsett från sista helgen då det var inflyttningsfest då, vi lämnade henne i Söderbärke klockan 11 på lördagen och hon blev levererad hem vid 13 dagen efter.

Har ju lite små ångest över Barca också, att jag ska vara borta från henne så länge! Det har aldrig hänt sen hon föddes… Gahh…

Men samtidigt så ska det ju bli SÅ kul också. Tänk att kunna ha fokus på precis bara det JAG gör just då, att bara se till att det JAG behöver ska med under några dagar. Kan ju behövas det med. Kanske behöver jag inte ens tänka på det JAG behöver, jag åker ju med Emma och hon brukar ju ha koll på det mesta. Hihi. ;-)

Ärsch, nu är det slut på kafferast.

So long!

2 thoughts on “Varning för naket och osminkat

  1. Hehe, jag ser nog till att du har koll på dig själv =) Ha koll på biljetterna bara, sen är jag nöjd! Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *