Varför var jag ledig på fredagarna?

Ojojoj, riktig gnäll- och gråtdag här hemma för kidsen idag. Efter att jag dammsugit och skurat halva (HALVA!) huset så stod både ute och skrek för att mamman inte servade dem med precis det som de ville precis i samma sekund. Gah! Och jag som sett fram emot att mysa och umgås (samt hinna städa och fixa lite då) med mina två gullungar.

Ja, ja, det är väl bra att de fungerar som p-piller. Att ha en tredje grinunge känns inte så lockande just nu. ;-)

20140516-154942.jpg
2 timmar tog det dessutom för den här grabben att somna. Då snackar vi mamma i upplösningstillstånd och en superkrånglade pojke. Jag är inte van att han krånglar SÅ.

Nu har dock lillen sovit sin väldigt sena tupplur, storan har lekt snällt inne under tiden och mamman njutit av den varma solen och hämtat andan.

Så nu vänder vi den här dagen, om en liten stund får vi dessutom grillbesök! Om bara pappan i huset hinner hem med handlingen… (Ja, jag hade kunnat handla. OM inte pappan tagit bilen med bilbarnstolarna i till jobbet!!!)

Hoppas ni har en fin fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *