Välkommen in i Isaks rum!

Det är inte så mycket vi köpt, det mesta har vi haft hemma. Och sen har jag ju gjort trädet och alla tavlor utom broderade doptavlan och de två trolltavlorna som är loppisfynd. Molngardinen och molnkudden har jag sytt.

Vägghyllor, billybokhylla, överdelen till köket, bilmattan och bäddmadrassen är nya Ikeaköp. Sen är det några små loppisfynd bara. Och just det, lite små grejer till köket fyndade jag på UnderBARA BARN mässan.

Madrass, bord, stolar, själva köksdelen och alla tillbehör, gungälgen, de flesta leksaker och lite diverse sånt är ärvt sedan Tuva.

Isak gillar verkligen sitt rum, han tycker om att hänga därinne (helst med någon självklart) och varje kväll somnar han på sin madrass på golvet. Nu när vi vet att det funkar för honom att sova så, så ska vi köpa en riktig resårbotten till honom och när det inte finns risk för att han ska rulla ur den längre så ska han även få ben på den. :-)

7 thoughts on “Välkommen in i Isaks rum!

  1. Fantastiskt fint! Får nästan lite skuldkänslor för att min pojkes rum inte är fullt så fint och fantasifullt… Än finns det väl tid att göra nåt kul och bra innan han blir besviken på mor och far sin:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *