>Vad ska vi göra?

>

Hmm… Motivationen till att vara hemma och städa är på noll så vi borde ta oss iväg när Tuva vaknat. Frågan är bara vart? Jag borde undvika stan fram tills att jag fått lön men ändå är det väl det som lockar…

Förmiddagen spenderades med att halvslumra framför Teletubbies medans Tuva härjade runt, läste böcker, matade mig med sked och gav mig "kaffe". Och så klart, den dagliga misshandeln av Aslan. Stackars, stackars kisse… Men han verkar ju inte ha något emot det? Knasbollar båda två. Så klart ser jag till att säga till henne och ta bort henne när det blir för hårdhänt.

När det var avklarat så blev det en liten prommis eftersom jag fick dåligt samvete eftersom jag super degat, och sen blev det att titta på Tuvas nya favorit "Fåret Shaun" på barnkanalen (det går dubbelavsnitt precis innan klockan 12) innan hon skulle sova.

Jag gillar också fåret Shaun! As kul faktiskt.  Iallafall om man jämför med Teletubbies som Tuva hjärntvättat mig med.

Jamensådär! Nu har jag bestämt med Maja att vi ska ta en liten stadstur. Dagen är räddad. Dags att göra mig iordning medans snuttan sover!

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *